Eko farma Milanović

АУТОМОБИЛОМ

Еко фарма Милановић налази се на 150км од Београда и на свега 40км од ауто пута. Долазак на фарму аутомобилом је једноставан али ”слепо” веровање модерним технологијама и ГПС није препоручљиво јер вас може одвести на макадамске путеве неприлагођене аутомобилима.

Пут до фарме је све време на асфалту. Не дозволите да вам ГПС предложи неку другу руту осим руте коју вам ми препоручујемо!

Уколико долазите из правца Београда или из правца Ниша, морате проћи кроз Деспотовац на путу до нас! Еко фарма Милановић је удаљена 18км од Деспотовца у правцу Крепољина.

Из правца Београда, аутопут напустите у Марковцу (Свилајнац), пролазите кроз Свилајнац и даље настављате ка Деспотовцу и нашој фарми.

Из правца Ниша, аутопут напустите у Ћуприји и даље продужите ка Деспотовцу и нашој фарми.

Од Деспотовца пратите следећу руту до фарме: Деспотовац – манастир Манасија – Буковац – Пањевац – Липовица (наше село).

Из правца Крепољина (са Ђердапа, из Голупца..) идете путем ка Деспотовцу, где пролазите кроз села Милановац (Крупајско врело), Крупаја, до Липовице (наше село). Не дозволите да вам ГПС предложи неку другу руту јер ће вас одвести кроз село Близнак до Липовице на путу где нема асфалта.

Рута до фарме уколико долазите из правца Ниша

Рута до фарме уколико долазите из правца Београда

Рута до фарме уколико долазите из правца Голупца, Ђердапа…

Од Деспотовца на свакој раскрсници пратите знакове Еко фарма Милановић који воде до нас.

Уколико долазите из правца Београда или Ниша, обавезно морате проћи кроз Деспотовац и поред Манасије!

Не пратите ‘слепо’ ГПС!

Eko farma Milanović putokaz

АУТОБУСОМ

Аутобусом можете доћи само до Деспотовца! Од Деспотовца до села Липовица и еко фарме Милановић (18км) не постоји јавни превоз! Једини начин да дођете из Деспотовца јесте такси превоз! Цена таксија износи од 1.000 – 1.200дин за возило, 18км вожње од Деспотовца.

Из Београда постоји преко 10 полазака дневно до Деспотовца и вожња траје око 2 ипо сата. Из Деспотовца до Београда постоји нешто мањи број полазака. Од Деспотовца до Еко фарме Милановић и обратно, користите такси превоз, вожња 18км, цена од 1.000 – 1.2000дин. На путу до нас можете посетити манастир Манасију.

Из Ниша не постоји директна линија до Деспотовца! Једини начин дођете из Ниша аутобусом јесте да изађете у Ћуприји, и одатле да дођете до Деспотовца и еко фарме Милановић таксијем, по цени од 2.000дин, 40км вожња.

Из Крагујевца постоје 2 поласка до Деспотовца.

Више информација о аутобуском реду вожње погледајте на  https://www.balkanviator.com/sr/

ТАКСИ

Неки од гостију одлучују се за долазак на фарму са аеродрома из Београда и Ниша таксијем. Цена вожње је око 60е у једном правцу.
За госте који се одлуче да дођу аутобусом, једини начин да се стигне до фарме из Деспотовца јесте такси. Цена вожње, око 18км – 1.500дин по возилу. На путу ка нама можете посетити манастир Манасију.
Такси возилом можете доћи из Јагодине или Ћуприје и цена је од 2.000дин, вожња неких 40км.
Такође, уколико желите да истражујете околину током боравка код нас а немате ауто, један од начина јесте и такси возилима.