Еко фарма Милановић је једно од омиљених места за мање тим билдинге. Поред квалитетног смештаја, здравих оброка и потпуне приватности у изолованом природном амбијенту, учесницима тим билдинга стоји на располагању низ активности попут пешачења, јахање коња, организованих џип тура, и низ других активности.

Фирмама можемо понудити:

  • смештај за 21 особу, у 6 јединица.
  • пун пансион
  • органска и еко храна
  • домаћа пића (ракија, вино, пиво, сокови..)
  • приватна забава
  • јахање коња
  • џип туре
  • параглајдинг
  • сала за мање презентације
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

СТУДИЈСКИ АПАРТМАНИ

У посебној згради постоје 3 студијска апартмана, са по 4 кревета који се могу комбиновати на различите начине, у зависности од жеља гостију. Као 4 појединачна, воз, на спрат, или друге комбинације. Апартмани поседују сопствени улаз, купатило, тв, чајну кухињу, терасу, гардеробере, интернет, подно грејање, и све остало што је потребно за пријатан боравак.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

СОБЕ СА ДЕЉЕНИМ КУПАТИЛОМ

Собе се налазе у кући за госте, на одвојеном спрату. Укупно их је 3 и може стати до 3 особе у свакој, са могућношћу комбиновања лежајева. Собе поседују ТВ, гардеробере, столице на љуљање, простор за седење, интернет и све остало што је потребно за пријатан боравак. Собе деле пространо купатило и одвојен тоалет. Гости могу користити комплетан дневни боравак, трпезарију, кухињу. Могуће је изнајмити целокупан спрат са 3 собе и уживати у потпуној приватности.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

СУПЕРМАРКЕТ СА ПРИРОДНИМ НАМИРНИЦАМА

Комплетна храна је здрава и пуног укуса, органска и еко, произведена на нашој фарми. Сазнајте више о самом процесу производње као и врсте намирница.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

ДОЖИВЉАЈ КАО НЕКАДА КОД БАКЕ НА СЕЛУ

Чувамо традицију ресавског краја. Поред ресавских специјалитета служимо све друге врсте специјалитета прилагођене и за вегане и вегетаријанце.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

ЗДРАВИ ПРОИЗВОДИ НА ВАШУ КУЋНУ АДРЕСУ

У понуди су производи са наше фарме, специјалитети од мангулице, друге врсте меса, маст, сир, мед, џем, домаћа ракија. Наручите онлајн, испорука пост експресом.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

Гратис јахање коња

Начините своје прве кораке у јахању на ждребици из ергеле Љубичево. Уколико сте искусан јахач слободно можете истраживати околину.

Гратис џип тура до 5км

Најбоље ћете упознати околину фарме и село Липовицу кроз једночасовну гратис вожњу.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

Параглајдинг

Вините се у небо са једног од најбољих узлетишта у Србији ”Крилаша” уз искусне инструкторе истоименог аеро клуба. Погон на ветар или мотор.

Бицикле (гратис)

Гости могу користити укупно 6 бицикли без накнаде, 3 за одрасле и 3 за децу. Гости могу одабрати једну од више офроуд рута у зависности од спремности: лакшу или тежу, краћу или дужу, туристичку, адреналин и друге.

Пешачке туре

Гости могу изабрати неку од рута у зависности од афинитета. Модерним маркацијама означили смо све стазе у околини фарме за угодно пешачење. Од лаганих шетњи до захтевнијих, туристичке руте, шумске руте.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

Азијева пешачка тура

Прошетајте се са Азијем на некој од маркираних стаза. Ази ће бити срећан да вас прошета по околини и биће право друштво за вас.

Офроуд екскурзије џиповима

Вожња до бисера ресавског краја по неприступачним пределима.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

ЛЕПОТЕ РЕСАВСКОГ КРАЈА

Уколико желите активнији одмор, један од предлога је да истражите нашу околину на начин који вама највише одговара: аутомобилом, џиповима, бициклама, квадовима, кросерима, пешице. Еко фарма Милановић је одлично позиционирана као ваша почетна база за истраживање околине. У кругу од 20км можете посетити неке од најзначајнијих туристичких места Србије. Манастир Манасија, заштитник нашег краја налази се на само 15км од наше фарме, и сигурно ћете проћи поред ње уколико долазите из правца Деспотовца. Ресавска пећина и водопад Лисине су на само 20км од нас до којих стижете пријатном вожњом кроз живописне брдске пределе источне Србије. Крупајско врело је удаљено 8км од наше фарме, и проћи ћете поред уколико долазите из правца Крепољина. Добар број наших гостију се радо одлучује за туре са мало више адреналина, оф роуд џип турама у нашој организацији, до дестинација попут Водопад Прскало, врх планине Бељанице, Горњачке клисуре, и другим дестинацијама до којих је могуће доћи само теренским возилима, до 30км у једном правцу. За оне са већим авантуристичким духом ту су захтевније и дуже туре до 60км до изванредних дестинација попут прашуме Винатоваче, Лазаревог кањона и пећине. Куриозитет овога краја и ових тура јесте нетакнута природа где људска нога ретко крочи. Источна Србија је најненасељенији део Европе, истовремено тајновит и препун скривених места које људска рука (још увек) није уништила. Наша идеја јесте промоција овога краја кроз сафари по источној Србији. Сезонски организујемо и промотивне велике туристичке караване џиповима, у свим временским условима, топло време, снег, киша, магла…

На добар део дестинација можете стићи сопственим превозом, на некима само теренским возилима. Слободно нас питајте за сваки савет, а основне информације о дестинацијама у нашој околини можете погледати на мапи, као и на дестинацијама појединачно.

Мапа са дестинацијама у околини фарме

Дестинације у околини фарме

Погледајте неке од дестинација у нашој околини. Кликом на сваку дестинацију добијате неке основне податке, мапу како стићи до исти, тип превоза, удањеност од фарме.

Ручак у природи

Ручак на изванредним природним локацијама, на врху планине Бељанице, под водопадом Прскалом, надомак Лазареве пећине.. Намирнице са наше фарме, спремање хране на лицу места, месо мангулице, ресавски качамак, сир са Бељанице, органско поврће, домаћа пића.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА