Беспрекорно удобан и чист смештај у комплетно здравом природном амбијенту без било каквих загађења – аеро, звучних, природних. Располажемо са укупно 3 апартмана, 3 собе, максималан капацитет 21 особа. У склопу фарме постоји камп који је бесплатан за госте.

СТУДИЈСКИ АПАРТМАНИ

У посебној згради постоје 3 студијска апартмана, са по 4 кревета који се могу комбиновати на различите начине, у зависности од жеља гостију. Као 4 појединачна, воз, на спрат, или друге комбинације. Апартмани поседују сопствени улаз, купатило, тв, чајну кухињу, терасу, гардеробере, интернет, подно грејање, и све остало што је потребно за пријатан боравак.

СОБЕ СА ДЕЉЕНИМ КУПАТИЛОМ

Собе се налазе у кући за госте, на одвојеном спрату. Укупно их је 3 и може стати до 3 особе у свакој, са могућношћу комбиновања лежајева. Собе поседују ТВ, гардеробере, столице на љуљање, простор за седење, интернет и све остало што је потребно за пријатан боравак. Собе деле пространо купатило и одвојен тоалет. Гости могу користити комплетан дневни боравак, трпезарију, кухињу. Могуће је изнајмити целокупан спрат са 3 собе и уживати у потпуној приватности.

КАМП

Камп је још увек у својој развојној фази, али је до сада имао велики број гостију који су се одлучили за овај вид смештаја. Камп се налази на улазу у фарму, на прелепој ливади са које пуца поглед на околна брда и ‘прве’ комшије, ушушкан шумом. У кампу постоји тоалет, вода, а сви гости су слободни да користе остали заједнички простор равноправно са осталим гостима. Камп је гратис.