ЕКСКУРЗИЈЕ

Офроуд екскурзије џиповима

Вожња џиповима у отркивању ресавског краја једна је од највећих атракција за наше госте.

Постоји велики број дестинација, на неке од њих може се стићи само теренским возилима, а најчешће госте возимо до врха планине Бељанице која плени својом нетакнутом природом. Подједнако популарне дестинације јесу водопад Прскало, Крупајско врело, прашума Винатовача, Горњачка клисура, Ресавска пећина и друге.

У зависности од броја гостију, могуће је ићи једним или са више џипова. Вожња џиповима је веома популарна за тим билдинге. У цену вожње улази и ланч пакет, а могуће је и организовање ручка у природи, на врху планине, поред водопада, и на другим атрактивним локацијама.

У зависности од дестинације и километраже, цене се крећу од 4.000 до 18.000 дин по џипу.

Манастир Манасија, водопад Велики Бук, Ресавска пећина

Цена: 6000 дин по џипу

Горњачка клисура

Цена: 6000 дин по џипу

Водопад Прскало (опционо и Велики Бук и Ресавска пећина)

Цена: 14.000 дин по џипу (опционо + 2.000 дин)

Прашума Винатовача (обухвата и водопад Велики Бук)

Цена: 9.000 дин по џипу (опционо + 2.000 дин)

Господарев камен и Крупајско врело

Цена: 4000 дин по џипу

Лазарев кањон и пећина ( обухвата Велики Бук и Винатовачу)

Цена: 18.000 дин по џипу

Микуљски камен и манастир Нови Стјеник ( обухвата Велики Бук и Винатовачу)

Цена: 17.000 дин по џипу

РУЧАК У ПРИРОДИ

Ручак на изванредним природним локацијама, на врху планине Бељанице, под водопадом Прскало, надомак Лазареве пећине.. Намирнице са наше фарме, спремање хране на лицу места, роштиљ од мангулице и овчетине, ресавски качамак, сир са Бељанице, органско поврће, домаћа пића.

РУЧАК У ПРИРОДИ

ЛЕПОТЕ РЕСАВСКОГ КРАЈА

Уколико желите активнији одмор, један од предлога је да истражите нашу околину на начин који вама највише одговара: аутомобилом, џиповима, бициклама, квадовима, кросерима, пешице. Еко фарма Милановић је одлично позиционирана као ваша почетна база за истраживање околине. У кругу од 20км можете посетити неке од најзначајнијих туристичких места Србије. Манастир Манасија, заштитник нашег краја налази се на само 15км од наше фарме. Ресавска пећина и водопад Лисине су на само 20км од нас до којих стижете пријатном вожњом кроз живописне брдске пределе источне Србије. Крупајско врело је удаљено 9км од наше фарме.

Добар број наших гостију се радо одлучује за туре са више адреналина, оф роуд џип турe у нашој организацији – до дестинација попут водопад Прскало, врх планине Бељанице, Горњачкa клисурa, и другим дестинацијама до којих је могуће доћи само теренским возилима. За оне са већим авантуристичким духом ту су захтевније и дуже туре до 60км, до изванредних дестинација попут прашуме Винатоваче, Лазаревог кањона и пећине.

Куриозитет овога краја и ових тура јесте нетакнута природа где људска нога ретко крочи. Источна Србија је најненасељенији део Европе, истовремено тајновит и препун скривених места које људска рука (још увек) није уништила. Наша идеја јесте промоција овога краја кроз сафари по источној Србији. Сезонски организујемо и промотивне велике туристичке караване џиповима, у свим временским условима, по топлом времену, снегу, киши, магли…

На добар део дестинација можете стићи сопственим превозом, на неким само теренским возилима. Слободно нас питајте за сваки савет, а основне информације о дестинацијама у нашој околини можете погледати на мапи, као и на дестинацијама појединачно.

Мапа са дестинацијама у околини фарме