Уколико желите активнији одмор, један од предлога је да истражите нашу околину на начин који вама највише одговара: аутомобилом, џиповима, бициклама, квадовима, кросерима, пешице. Еко фарма Милановић је одлично позиционирана као ваша почетна база за истраживање околине. У кругу од 20км можете посетити неке од најзначајнијих туристичких места Србије. Манастир Манасија, заштитник нашег краја налази се на само 15км од наше фарме, и сигурно ћете проћи поред ње уколико долазите из правца Деспотовца. Ресавска пећина и водопад Лисине су на само 20км од нас до којих стижете пријатном вожњом кроз живописне брдске пределе источне Србије. Крупајско врело је удаљено 8км од наше фарме, и проћи ћете поред уколико долазите из правца Крепољина. Добар број наших гостију се радо одлучује за туре са мало више адреналина, оф роуд џип турама у нашој организацији, до дестинација попут Водопад Прскало, врх планине Бељанице, Горњачке клисуре, и другим дестинацијама до којих је могуће доћи само теренским возилима, до 30км у једном правцу. За оне са већим авантуристичким духом ту су захтевније и дуже туре до 60км до изванредних дестинација попут прашуме Винатоваче, Лазаревог кањона и пећине. Куриозитет овога краја и ових тура јесте нетакнута природа где људска нога ретко крочи. Источна Србија је најненасељенији део Европе, истовремено тајновит и препун скривених места које људска рука (још увек) није уништила. Наша идеја јесте промоција овога краја кроз сафари по источној Србији. Сезонски организујемо и промотивне велике туристичке караване џиповима, у свим временским условима, топло време, снег, киша, магла…

На добар део дестинација можете стићи сопственим превозом, на некима само теренским возилима. Слободно нас питајте за сваки савет, а основне информације о дестинацијама у нашој околини можете погледати на мапи, као и на дестинацијама појединачно.

Мапа са дестинацијама у околини фарме

Офроуд екскурзије џиповима

Вожња до бисера ресавског краја по неприступачним пределима.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА

Ручак у природи

Ручак на изванредним природним локацијама, на врху планине Бељанице, под водопадом Прскалом, надомак Лазареве пећине.. Намирнице са наше фарме, спремање хране на лицу места, месо мангулице, ресавски качамак, сир са Бељанице, органско поврће, домаћа пића.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМАРЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР SGHT ТУРИЗМА